Yritys > Ajankohtaista > Artikkeli

Tervetuloa NordicFood messuille osastollemme!

Lokakuussa Tampereella vietetään elintarviketeollisuuden tapahtumaa, Nordic-Food- messuja.  Kutsumme sinut alan ammattilaisten kohtaamispaikalle päivittämään asiantuntemustasi, tutustumaan uutuuksiin ja tapaamaan kollegoita. Messujen aikana esittelemme laiteuutuudet, FF Controller mS:n ja hihnakuljettimen, pidämme tietoiskuja sulfiitittomasta perunasta sekä osastollamme on tavattavissa Drywiten edustaja Englannista.

Tietoiskut kuunneltavissa ohjelmalava I seuraavasti:

  • Keskiviikko 8.10. klo. 13.30–14.00
  • Torstai 9.10. klo. 10.30–11.00
  • Perjantai 10.10. 14.30–15.00

Keskiviikkona 8.10. lanseeraamme laiteuutuuden, joka on tuotekehitysprojektimme tulos. Laitteen avulla perunan sulfiittipitoisuus lopputuotteessa saadaan jäämään alle 10 ppm, käytettäessä annostelijan kanssa yhdessä Drywite Pioneer Potato Preparation perunoiden huuhteluainetta. Sulfiittipitoisuuden lopputuotteessa jäädessä alle 10 ppm raja-arvon, on mahdollisuus myydä täysin E- kooditonta perunaa. Annostelija kerää tietoa huuhteluprosessista ja tallentaa tiedon pilvipalveluun, josta se on luettavissa myöhemmin. Kerätty tieto on oiva apu laadittaessa erilaisia raportteja tuotannosta, omavalvonnassa ja reklamaatiotapauksissa. Messuilla julkistamme tulokset perunoiden säilyvyydestä, aistinvaraisista arvioinneista ja sulfiittipitoisuuksista, kun peruna on huuhdeltu Drywite Pioneer Potato Preparation- liuoksessa.

8.-9.10. osastollamme erityisesittelyssä Drywite kasvisten huuhteluaineet. Drywiten tuotevalikoimasta löytyvät omat aineet niin salaatille, hedelmille, perunalle kuin muillekin juureksille. Drywiten tuotteiden avulla lisätään huuhdeltujen tuotteiden säilyvyyttä sekä ehkäistään tuotteessa tapahtuvia värimuutoksia. Tällöin osastollamme tavattavissa myös Drywiten edustaja Englannista!

Osastollamme esillä myös elintarviketeollisuuden käyttöön soveltuva uuden mallin hihnakuljetin, jonka puhdistettavuudesta on tehty entistä helpompaa. Hyvän hygieniatason takaamiseksi kuljettimen hihnan irrottamista on helpotettu ja sen valmistuksessa on käytetty laadukkaita komponentteja.

Tervetuloa vierailemaan osastollemme A 330!

Takaisin

Tilaa For Food kuulumiset sähköpostiisi

* pakollinen kenttä