Yritys > Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uudistamme nettisivut/ We are renewing our web site

/ Fors Food

Hyvää alkanutta vuotta 2021! Uudistamme www-sivumme tammi-helmikuun 2021 aikana.

All the best for year 2021! We are renewing our web site during the January 2021.

Lue lisää ...

Hyvää Joulua! Merry Christmas!

/ Fors Food

Kiitos vuodesta 2020. Hyvää Joulua ja onnea vuodelle 2021!

Yritysvideo

Lue lisää ...

Katse vuoteen 2021/ Towards year 2021

/ Anita

Vuotta 2020 on enää jäljellä muutama viikko, olemme kokeneet maailmanlaajuisesti suuria mullistuksia, jotka ovat koskettaneet meitä jokaista. Haasteellinen aika on väistämättä vaikuttanut monen liiketoimintaan. Katsomme kuitenkin toiveikkaina tulevaan, suunnitellen vuotta 2021. Toivomme Teidän; asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden jatkavan kanssamme kohti yhteisiä mahdollisuuksia! Toivottavasti tapaavamme teidät kasvotusten, niin tuotantolaitoksissanne kuin messuilla.

With a few weeks left until 2020, we have experienced major misfortunes worldwide that have inevitably affected each of us. Challenging times have inevitably affected many businesses.However, we look forward to the future, and are making plans for 2021. We hope that You; customers and partners continue to work with us towards common opportunities! We hope to meet you face to face, both at your production facilities and at trade shows.

Lue lisää ...

Marraskuun uutiskirje

/ Anita

Kulkuhygieniaratkaisujen kysyntä on merkittävästi kasvanut ja korostunut monella teollisuuden alalla. Edustamamme Saksalainen Heute on kehittänyt kompaktin ratkaisun tiloihin, joissa ei ole saatavilla virta- ja vesiliitäntää: Stepgate II + DryZone on helposti asennettava ja siirrettävissä oleva ratkaisu hygieniasulun toteuttamiseksi. Katso lisätiedot tästä linkistä.

Lue lisää ...

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma siirtyy kesäkuulle 2021. Syys-lokakuun vaihteeseen suunniteltu Pohjoinen Teollisuus siirtyy järjestettäväksi ensi vuonna.

/ Anita

”Pohjoinen Teollisuus -tapahtumalla on oma ainutlaatuinen paikkansa Suomen teollisuustapahtumien joukossa. Haluamme toteuttaa tapahtuman sen ansaitseman arvon mukaisesti ja kutsua pohjoisen teollisuuden toimijat koolle, kun kaikilla on jälleen mahdollisuus osallistua. Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat”. (T.Niemi, Expomark Oy)

Lue lisää ...