Yritys > Yritys

Forsfood Oy

Forsfood Oy on Kauhajoella toimiva perheyritys, jolla on vahva ammattitaito ja osaaminen elintarviketeollisuuden laitteiden valmistajana vuodesta 1991. Olemme johtava vihannesten ja juuresten käsittelylaitteiden valmistaja Suomessa. Tarjoamme laadukkaita laitteita kasvisten, juuresten ja salaatin käsittelyyn, asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden. Asiakaskuntamme koostuu elintarvikealan yrityksistä ympäri maailman.

Elintarviketeollisuuteen kuuluu kiinteänä osana korkeat hygieniavaatimukset, yrityksemme on viime vuosina profiloitunut myös muille teollisuuden aloilla hygieniaan liittyvien ratkaisujen tarjoajana. Näistä esimerkkinä on kenkien ja kuljetuslaitteiden pyörien puhdistukseen ja desinfiointiin suunnatut omat ja edustamamme tuotteet.

 

 

 

Tuotteet & Palvelut

Ajankohtaisia & yhteystiedot

Avoimet työpaikat

Forsfood Oy toimii kotimaan markkinoilla sekä omien tuotemerkkien, että useiden tunnettujen ulkomaisten brändien jälleenmyyjänä elintarviketeollisuuden yritysasiakkaillemme. Asiakaskuntamme koostuu kuitenkin elintarvikealan yrityksistä ympäri maailman ja panostamme nyt voimakkaasti uusien omien laitteidemme vientiin. Toiminnan laajentuessa, haemme henkilöä tuotannon suunnittelun. Työpaikka sijaitsee Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Lue lisää ...

Yhteystiedot

020 7995 888
 
 
(Vaihde)