Yritys > Tuotteet > Teollisuus

Tuotteet ja laitteet elintarviketeollisuuteen

Forsfoodin ydinosaamista on laadukkaiden, ruostumattomasta teräksestä tehtyjen laitteiden valmistus juuresten, kasvisten ja salaattien kaikkiin prosesseihin. Toimitamme asiakkaille yksittäisiä laitteita, mutta erikoisosaamistamme on kokonaisten linjastojen toimittaminen. Olemme panostaneet tuotteissamme laatuun, turvallisuuteen ja toimivuuteen. Kaikki laitteemme on valmistettu helposti puhdistettavista, hygieenisistä materiaaleista. Tuotemerkkejämme ovat Forsfood ja Formit, joiden suunnittelu sekä valmistus on Suomalaista laatutyötä.

Valikoimastamme löytyy elintarvijalostuksen eri vaiheisiin hygieniaratkaisut. Maailman terveysjärjestön, WHO:n, määritelmän mukaan elintarvikehygienialla tarkoitetaan kaikkia niitä välittömiä toimenpiteitä, joiden avulla voidaan varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, terveellisyys ja puhtaus alkutuotannosta kulutukseen, eli pellolta pöytään asti. 

Omien laitteidemme lisäksi maahantuomme myös ulkomaalaisten päämiestemme laitteita. Edustamamme päämiehet ovat: Eillert, FAM, Ekko, Grote, Mpe UK Ltd, Multi-Fill, Upmann, Heute, Brunner, Tenrit sekä Optimum Sorting

 

Emme vastaa mahdollisista muutoksista tai virheistä laitekuvauksissa.

Kasvisten käsittely

Laitteiden lisäksi tarjoamme asiakkaille luonnollisista orgaanisista aineista valmistettuja kasvistenkäsittelyaineita tuotteiden säilyvyyden parantamiseen.